Skjermbeskyttere

Utforsk vårt omfattende utvalg av skjermbeskyttere for å beskytte telefonen din mot riper og smuss, uten å gå på kompromiss med enhetens visuelle appell.

Kamerabeskytter

Skjermbeskytter iPhone og Samsung

Ser du etter ny skjermbeskyttelse til din iPhone eller Samsung-telefon? Hos Nudient har vi gode priser på skjermbeskyttelse Samsung og til iPhone. Våre skjermbeskyttere er både enkle å rengjøre og montere selv. Ikke utsett mobilen din for unødvendige risikoer. Vi har gjort det raskt, enkelt og rimelig og beskytte din mobil.

Ripebestandig mobilbeskyttelse med høy oppløsning

Det er kjedelig når helgen blir ødelagt fordi du mistet telefonen i gulvet da du danset, og skjermen ble knust. Med riktig beskyttelse kan du unngå at helgen blir ødelagt. Når du skal velge riktig skjermbeskyttelse Samsung eller til din iPhone, må du sørge for å velge beskyttelse av god kvalitet. Et godt skjermdeksel skal beskytte selve mobilen samtidig som den er enkel å holde ren. Den skal festes på mobilen for beskyttelse mot skader og riper. Våre beskyttere er laget i ripebestandig materiale som er hele ni ganger hardere enn vanlig glass. Skjermbeskyttelsen har avrundede kanter som gir en sømløs opplevelse, helt i stil med de andre produktene i vårt utvalg.

Slik monterer og rengjør du din skjermbeskyttelse

Få ting er mer irriterende enn en skjerm full av støv eller smuss. Hvem har vel ikke brukt mobilen som kokebok når du skulle utfordre deg selv på en ny oppskrift? Da kan det raskt samle seg fett fra matlagingen på din skjerm. Dette vasker du enkelt av med en fuktig klut med lunket vann. Unngå å bruke alkoholbaserte vaskemiddel. Det er også enkelt å montere din displaybeskyttelse med noen enkle trinn. Først vasker du skjermen din med en desinfiserende serviett. Deretter fjerner du støv og fukt med en mikrofiberduk, for å forhindre at det danner seg luftbobler når du skal montere din nye skjermbeskyttelse iPhone eller til Samsung. Til slutt tar du av beskyttelsesfilmen, og plasserer din nye skjermbeskyttelse på mobilens skjerm. Her er det viktig å være nøyaktig for å få riktig plassering. Visste du at Nudient bidrar til å hjelpe mennesker ut av fattigdom og barnearbeid? Dette gjør vi ved å støtte selvhjelpsmodellen "Hand in Hand", der fattige mennesker får mulighet til å starte egne bedrifter.