Vårt Bærekraftsarbeid

Hos Nudient er vi forpliktet til bærekraftig utvikling. I 2022 tar vi sikte på å implementere en rekke strategier for å sikre at bærekraft er kjernen i alle fremtidige beslutningsprosesser.

100 % Resirkulerbar Emballasje

Vi har fjernet alt plastmateriale fra emballasjen vår og den er 100 % resirkulerbar. Vi tilbyr også fossilfrie fraktalternativer for de fleste markedene våre.

Vårt Oppdrag

Vi mener et produkts livssyklus og bruk er et grunnleggende aspekt av bærekraft. Vi tror på eksistensen av en åpenbar hensikt bak produktene vi tilbyr. Kort sagt må produksjonen av produktene våre oppfylle et formål. Våre mobildeksler og tilbehør er designet for å beskytte produktene du setter mest pris på. Derfor mener vi at det er avgjørende at produktene våre holder høy standard – for å unngå skade på teknologien til kundene våre.

Bevisst Materialvalg

I de tidlige stadiene av produktutviklingsprosessen vår undersøker vi alternative materialer og løsninger for å sikre en mindre påvirkning på miljøet. For eksempel består basen til BOLD-mobildekslene våre av 100 % resirkulert PC-plast.

Ecologi

Vi har inngått samarbeid med Ecologi og investerer for tiden i å plante trær i regnskogen i Amazonas, samt i et prosjekt som fokuserer på bærekraftig skogbruk i Madre de Dios-regionen i den peruanske regnskogen.

Bidra Til Et Bedre Liv for Andre

Nudient sponser for tiden Hand-In-Hand, en organisasjon som jobber med entreprenørskap som en langsiktig og bærekraftig tilnærming i kampen mot fattigdom.

Nudient x The Humble Co.

Som du vet, er bærekraft én av kjerneverdiene våre. Takket være vårt fantastiske produktteam har vi allerede plastfri emballasje. Bold-kolleksjonen vår er produsert med 100 % resirkulert PC-plast, og vi utfører for øyeblikket den endelige testingen før vi lanserer vårt tynne etui i 100 % resirkulert PC-plast. Utrolig, ikke sant? For å videreutvikle arbeidet vårt innen bærekraft, har vi inngått et samarbeid med The Humble Co.

The Humble Co. har siden 2013 ledet en revolusjon innen miljøvennlige produkter for personlig pleie. Samtidig som de er fordelaktige og tilgjengelige for alle å bruke, er de fremfor alt milde mot planeten vår. Utviklet av tannleger med håndtak lagd av 100 % bambus. Bli med oss for å kickstarte den miljøvennlige reisen din for personlig pleie.