2016

De tre vennene

Nudient er et uavhengig merke som ble grunnlagt av tre venner som har kjent hverandre siden de gikk i barnehagen sammen. Selv om de gikk ulike veier i livet, for å studere og jobbe i ulike yrker, blant annet økonomi, design/reklame og forretninger, ligger kombinasjonen av deres kunnskap og erfaring til grunn for selskapets suksess.

De tre medstifterne: Pontus, Max, Vidar

Etablert i Hong Kong, grunnlagt i Stockholm

Året var 2015 og Vidar studerte i Hong Kong. Han hadde ikke deksel på telefonen sin på grunn av manglende gode mobildeksler i Europa. En dag fant han et supertynt deksel i en liten butikk i gatene i Hong Kong, og han kjøpte det med en gang. Det føltes som om det ikke var noe deksel på telefonen, og det var i det øyeblikket ideen til Nudient ble født. Da han kom tilbake til Sverige snakket han med vennene Max og Pontus om dette tynne dekselet. Nudient ble grunnlagt i 2016, på en kaffebar på Sveavägen i Stockholm.

Etablert i Hong Kong

Utsikt over Hongkongøya.

Vi prøver hele tiden å forbedre produktene våre

Gjennom årene har vi lært mer og mer om kundene våre. Vi tror nøkkelen til et flott produkt er å jobbe kontinuerlig med tilbakemeldinger fra kunder. For å sikre 100 % kundetilfredshet har vi inngått et samarbeid med Jesper Ståhl, en vellykket produktdesigner.

Nudient ble til på grunnlag av at det manglet tynne deksler på det nordiske markedet. Dekselet Version 1 Thin ble lansert i 2016.

Vi lanserte Version 2-dekselet med ny, forbedret konstruksjon og vårt berømte signaturgrep.

I samarbeid med den prisbelønte skandinaviske designeren Jesper Ståhl, har Nudients visjon om å skape det perfekte mobildekselet blitt til virkelighet i et diskré Scandi-design. Vi presenterer V3, Nudients nye og forbedrede, elegante og sofistikerte tredje utgave av mobildeksler.

Er under utvikling.

Design av Jesper Ståhl

2021

I dag

Nudient er et sterkt, etablert merke i Europa, kjent for sin produktutvikling innen deksler til mobiltelefoner og annet mobiltilbehør.

Nå både online og i tradisjonelle butikker

2020 var året da Nudient inntok et globalt perspektiv, og der produktene nå er tilgjengelige både online og i tradisjonelle butikker.

Bli med i Nudient Studio-fellesskapet