1 deksel, 1 plastflaske

Hvert år ender mer enn 8 millioner tonn plastavfall opp i havene våre. Havets dyr vikler seg inn i plastavfallet og forveksler det med mat, noe som utgjør en stor trussel mot både dyrelivet og økosystemet vårt. Plastforurensning truer også menneskers helse, siden den påvirker mattryggheten og -kvaliteten vår, samt bidrar til klimaendringer.

Tide ocean SA er en organisasjon som ble grunnlagt i Sveits i 2019 av Thomas Schori og Marc Krebs for å takle det alarmerende problemet med plastforurensning i havet. Organisasjonen har avleggere i Sørøst-Asia og Latin-Amerika. For å beskytte havene, faunaen og floraen, skaper #tide® en sosial påvirkning ved å samarbeide med lokale fiskere og lokalsamfunn som mottar rettferdig lønn for å samle inn plastavfall. #tides mål er å samle inn 1 milliard plastflasker fra havet innen 2025. For å hjelpe til med å få slutt på problemet med plastforurensning, er vi stolte over å kunngjøre samarbeidet mellom Nudient og #tide®.

Nudient støtter #tide®s reise og mål om å samle inn 1 milliard plastflasker før 2025. For hvert produkt Nudient selger, vil tide® samle inn en plastflaske fra havet. På sin side vil #tide® resirkulere plastavfallet og gi det et nytt formål i form av pellets, garn, lerret og filament av førsteklasses kvalitet.

Thin Collection