iPhone 11 Pro Deksler

Bestill dine nye iPhone 11 Pro case fra Nudient i dag. Rask leveranse sikrer en rask beskyttelse av din telefon. Ta en titt på utvalget til din mobil nå.

Deksel iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro deksel

Har du vært på utkikk etter beskyttelse til din iPhone eller Samsung, men ikke riktig funnet det du leter etter? Hos oss på Nudient finner du et bra utvalg av mobildeksler og tilbehør til din mobil. Vi har fine fargenyanser til dine iPhone 11 Pro deksel i tillegg til gjennomsiktig deksel for deg som heller ønsker det.

MagSafe-kompatible mobildeksel til iPhone 11 Pro

For den bevisste mobilbruker finnes det et godt utvalg av mobilbeskyttelse og tilbehør av høy kvalitet. Dersom store deler av livet ditt befinner seg på din iPhone eller Samsung, så ønsker du vel å beskytte den med det beste? Hos oss finner du beskyttende skall til iPhone og Samsung i flere farger. V3-dekslene er laget med MagSafe-magneter, og er kompatible med andre MagSafe-produkter. Dette sikrer blant annet en trådløs lading, for deg som ikke liker ledninger. Du kan benytte deg av trådløs lading med alle deksler fra oss. For deg som ikke ønsker å skjule telefonen din, så har vi også gjennomsiktig deksel til din iPhone.

Enkel vedlikehold av dine iPhone 11 Pro deksel

Det er enkelt å vedlikeholde dine iPhone 11 Pro deksel fra Nudient. Dersom du skulle få flekker på ditt nye designdeksel til iPhone, så kan du tørke det av med litt lunkent vann. Unngå å bruke alkoholbaserte rengjøringsmidler. Vær sikker på at dekselet er helt tørt før du fester det på din mobiltelefon igjen. Følger du dette rådet, vil din mobilbeskyttelse vare lenge. Er du ekstra smart, benytter du deg av våre gode priser og handler flere mobildeksel til din telefon. Dermed kan du enkelt bytte deksel mellom helgens festligheter og hverdagens aktiviteter. På den måten kan du også sikre deg at ditt deksel blir helt tørt før du fester det på igjen. I vårt utvalg finner du også lommeboksdeksel til iPhone, noe som er praktisk når du skal på byen. Da har du alltid ditt bankkort tilgjengelig sammen med din telefon, og slipper å lete i store vesker eller lommer. Ta en titt på vårt utvalg i dag, og finn dine favoritter. Våre raske leveranser sørger kanskje for nytt deksel til neste fest!