VALG AV MATERIALER

Ved å undersøke alternative og innovative materialer, fortsetter vi å forbedre vår valg av materialer.

I tillegg til å være 100 % resirkulerbare, er alle plastmaterialer fjernet fra emballasjen vår. Dette var en viktig pilar i valg av materialer, siden papir brytes ned og dermed utgjør en lavere risiko for dyreliv og miljø.

I de tidlige stadiene av produktutviklingen vår undersøkte vi alternative materialer og løsninger for å sikre en mindre påvirkning på miljøet. For eksempel består basen i dekslene våre i Bold-kolleksjonen av 100 % resirkulert PC-plast. I 2022 implementerte vi også bærekraftige materialer i Thin-kolleksjonen vår, som nå består av 100 % resirkulert PC-plast. Vårt siste slipp, Form-dekslet, består av 30 % resirkulerte materialer, inkludert TPU-plast som vi har som mål å øke til 100 % innen 2023.

I 2021 begynte vi å designe en lommebok som er i tråd med våre bærekraftmål. Vi bestemte oss for å avslutte produksjonen av skinnlommebøkene våre, og byttet materialet til vegansk skinn. Når det er sagt, har vi ikke lenger noen animalske produkter i produktene våre.Bold Collection