Returportal

Du kan bytte eller returnere ett eller alle produkter kjøpt direkte fra nettstedet vårt innen 30 dager etter mottak av produktet.

Produktet må oppfylle følgende krav:

  • Produktet skal være i samme nye stand som da det ble mottatt.
  • Produktet skal være i originalemballasjen med intakte etiketter og beskyttende selvklebende etiketter.
  • Hvis en gratisvare ble mottatt som en del av en kampanje, vil denne bli belastet dersom den belastede varen returneres uten gratisproduktet.
  • Vi aksepterer ikke retur av produkter som er laget på bestilling, for eksempel produkter fra NUDIENT x IGWT Paris-kolleksjonen.

Et bytte kan bare gjøres for et produkt med samme verdi. Hvis du ønsker å bytte til et dyrere produkt, må du først opprette en retur, så gir vi full refusjon. Du kan deretter legge inn en ny bestilling på riktig produkt.

Produkter kjøpt fra en forhandler kan ikke byttes eller kreves tilbake hos oss. Ta kontakt med din forhandler angående problemet ditt.

Hvis du ønsker å foreta en retur, ber vi deg gå til returportalen vår her og følge instruksjonene.

Når du har foretatt returen og vi har sjekket at produktet ditt oppfyller returvilkårene våre, vil vi utstede en refusjon. Tilbakebetalingen vil skje med samme betalingsmåte som du brukte til å kjøpe.

Hvis du har betalt med Klarna-faktura, ber vi deg ta kontakt med dem for å få fakturaen satt på pause mens du venter på at returen skal godkjennes. Du kan også velge å betale fakturaen din, så vil Klarna utstede en refusjon så snart returen er fullført.