Mobildeksler

Her hos NUDIENT har vi mange robuste, trendy og spennende mobilbeskyttelser som enkelt lar deg personalisere og beskytte din telefon. Bestill mobildeksel til iPhone og Samsung mobil.

Archive

Dette produktet er ikke tilgjengelig for din modell.

Mobildeksel

Er du interessert i å finne nye mobildeksel til din mobilitelefon, og ønsker å se på et enormt utvalg til de aller fleste slags modeller og merker, har du kommet til riktig sted. Her hos Nudient finner du en rekke spennende og trendy deksel til svært konkurransedyktige priser.

iPhone deksel

Mobiltelefoner er i dag laget for å være lette, minimalistiske og behagelige å bruke, og dette går gjerne på bekostning av hvor robuste de er. Her hos Nudient finner du derfor en rekke robuste mobildeksel til iPhone som beskytter din telefon mot støt, slag og fall. Vi har også mange spennende og trendy deksel som beskytter telefonen din uten at de gjør den stor og klumpete. I tillegg til et stort utvalg av deksel til Apple sine telefoner, har vi også mange flotte mobildeksel for Samsung sine mest populære modeller. Du kan sortere etter hvilken modell du har, slik at du slipper å scrolle gjennom det som ikke passer.

Et mobildeksel som passer deg

Våre mobildeksel kommer i flere forskjellige design. Mange liker å ha såkalt lommebokdeksel, som gjør at du kan ta med kredittkort, sedler og andre ting du ellers ville puttet i lommeboka, og på denne måten ikke trenger å bære rundt på flere ting. Disse gir gjerne telefonen en viss ekstra beskyttelse, men telefonen blir gjerne litt tykk. Vårt utvalg i enkle mobildeksel gir deg ikke like mye beskyttelse, men de gir deg muligheten til personalisere din telefon. Vi har en rekke mobildeksel til Samsung og iPhone som legger seg som et tynt lag rundt telefonen. De beskytter til en viss grad mot støt og slag, og gir telefonen full beskyttelse mot riper og hakk. Her hos Nudient ønsker vi å ha fornøyde kunder, og derfor sørger vi alltid for å levere produktene så fort som mulig, slik at du kan ta i bruk ditt nye deksel nesten med en gang.