iPhone 12 Deksler

Her hos Nudient vil du finne mange spennende iPhone 12 deksel som både beskytter og gir deg muligheten til å skape din egen stil.

Deksel iPhone 12

iPhone 12 deksler

Om du ser etter et deksel til din nye telefon, har du kommet til riktig sted! Her hos Nudient vil du finne en rekke spennende iPhone 12 deksel som personaliserer og beskytter din telefon. Hva med et tynt og gjennomsiktig deksel som gir telefonen diskret beskyttelse mot riper?

Mobildeksel til iPhone 12

Når man har fått seg en ny og fin telefon er det viktig å tenke på hvordan man kan beskytte den mot riper, støt og slagskader. Mange mobildeksler er ganske klumpete og tykke, noe som ødelegger for det slanke og stilfulle uttrykket man ser hos de nyeste telefonene. Ønsker du noe som beskytter bra, men som ikke gjør at telefonen blir uhåndterlig, er Nudient sine skall til iPhone svært gode alternativ. De kommer i mange forskjellige farger, og legger seg tett rundt din telefon. Du kan også prøve et gjennomsiktig deksel, som også gir deg muligheten til å personalisere med bilder eller tegninger du legger mellom dekselet og telefonen.

Et iPhone 12 deksel som har plass til mer

Her hos Nudient har vi mange typer iPhone 12 deksel, og flere av dem byr på praktiske løsninger. Mange liker å bruke et såkalt lommeboksdeksel til iPhone. Disse har plass til kredittkort og sedler, og gjør at du ikke trenger å ta med deg en separat lommebok, men i stedet har alt på ett sted. Disse er gjerne litt tykkere enn våre designdeksel til iPhone, og beskytter derfor litt bedre mot fall og støt. Mange velger også å bestille skjermbeskyttere til telefonen, siden dette beskytter mot riper og knusning. Om du ønsker å ha en litt slankere variant av lommebokdekselet, kan du ta en titt på våre magnetiske kortholdere. Disse fester seg til baksiden av våre tynne skalldeksel, og gjør at du kan ha nesten alt du trenger på ett sted. Vi har deksel til de fleste nye modeller fra Samsung og Apple, så du finner sikkert noe som passer.