iPhone 12 Pro Deksler

Beskytt din iPhone med stilige iPhone 12 Pro deksel fra Nudient. Vi tilbyr raske leveranser på mobilbeskyttelser til din iPhone eller Samsung.

Deksel iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Deksler

Du har antagelig store deler av livet ditt på telefonen din? Det fortjener den beste og stiligste beskyttelsen. Hos Nudient finner du et godt utvalg av stilige designdeksel til iPhone og Samsung. Vi har iPhone 12 Pro deksel i flere ulike farger - eller helt gjennomsiktig, for deg som heller foretrekker det.

Bevar den gode følelsen med mobildeksel til iPhone 12 Pro

En god mobilbeskyttelse handler like mye om design som kvalitet. Våre designdeksel til iPhone bevarer den gode følelsen av å trykke på telefonens knapper. Den har en innebygd Nudient-magnet som automatisk sørger for at ditt deksel sitter slik som det skal. Disse dekslene er også kompatible med andre MagSafe-produkter. Våre deksler fungerer med trådløs lading, slik at du slipper unødvendige ledninger. På innsiden beskytter det myke tekstilstoffet telefonen mot riper og lignende. Den ytre beskyttelsen er laget i et 3-lags gummimateriale som ikke kleber og som gjør at mobilen enkelt glir ned i vesken eller lommen din. Vi har også flotte lommeboksdeksel til iPhone hvor du kan oppbevare dine kort og sertifikat.

iPhone 12 Pro deksel i flere ulike farger

Hos oss på Nudient finner du svært gode priser på iPhone 12 Pro deksel. Dette gjør det mulig å bestille flere design, slik at du kan veksle mellom hverdag og fest. Den fine, duse fargen "Sky Blue" er perfekt for den litt tunge og blå mandagsfølelsen. Eller hva med "Aqua Teal", en herlig og avslappende grønnfarge som utstråler ro. For de som ønsker litt mer synlighet eller farger, finner du for eksempel "Fire Orange" - den perfekte fargen for deg som ønsker å sprite opp stemningen eller hverdagen litt. "Saffron Yellow" skaper en flott kontrast og blir et blikkfang til et antrekk i sort eller hvitt. Kanskje er telefonen din så stilig i seg selv at du heller vil ha et gjennomsiktig deksel. Et smykke skal jo vises frem, ikke skjules. Ta en titt selv, og finn dine nye skall til iPhone eller Samsung.